Menu

 De Kring is naarstig op zoek naar redacteuren voor onze website. Op dit moment wordt onze website onderhouden door slechts een persoon, die ook nog veel andere taken binnen de Kring heeft. Met een viertal redacteuren, die ieder een deel van de site voor hun inhoudelijke rekening nemen, kan de NKvB-site een levendige ontmoetingsplek kunnen worden voor intensiever onderling contact. Dat was de bedoeling bij het ontwikkelen van deze vernieuwde site. Het is ook erg belangrijk voor een landelijke vereniging, waarbij je door de grote onderlinge afstanden niet gemakkelijk even het atelier van een collega-lid kunt binnenlopen voor een vraag of overleg. Het onderhouden van een website is niet ingewikkeld en tijdrovend, het vergt dagelijks hooguit 15 tot 30 minuten aandacht.

 Kun je typen in een tekstverwerker en plaatjes/foto's een beetje aanpassen in een fotopakket, dan kun je na wat aanvullende informatie, makkelijk redacteur worden. De opzet van de NKvB-site is zo gemaakt dat hij gemakkelijk te onderhouden is door mensen die geen computerspecialist zijn. Meld je dus aan en draag inhoudelijk bij aan je eigen NKvB, met minimale inspanning en vanuit huis of atelier.

Geinteresseerd? Reageer op dit bericht of stuur dan gauw een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.