Menu
Kringlid Cune van Groeningen maakt kringleden attent op een mogelijkheid om hun werk op een nieuwe eigentijdse manier onder de aandacht te brengen van potentiële kopers en/of -opdrachtgevers. Het gaat om een cursus Social media/web 2.0. Het is een op maat gesneden cursus voor kunstenaars/vormgevers en andere creatieve beroepen van zzp-ers. De cursus wordt gegeven door het Multimedialab te Amsterdam en start op: 17 september 2010.

Normaal gesproken kost zo'n cursus op de arbeidsmarkt vier keer zoveel, maar omdat deze cursus door een 'instituut zonder winstoogmerk' wordt aangeboden, gaat het hier om een betaalbaar bedrag. Hierbij is het aardig om te vermelden dat Kunstenaars & Co duurder is met zijn cursus aanbod dan Multimedialab.
Een voorbeeld: 12 uur les bij Kunstenaars & Co kost 300 EUR versus 12,5 uur les bij Multimedialab voor 195 EUR. De docent is Walter Kort. Het is een goede en enthousiaste leraar. Hij geeft ook lessen bij Kunstenaars & Co, echter de cursus 'Social media' wordt alleen aangeboden door Multimedialab. Dus ik zou zeggen; grijp je kans!

De gegevens:
Instituut: Multimedialab te Amsterdam
Cursus: Social media/web 2.0
Cursusdag: Vrijdag 15.00 - 17.30
Cursusperiode: 17-09-10 t/m 15-10-10
Aantal dagdelen: 5
Prijs excl. btw: € 195,-
Als je lid bent van bijvoorbeeld FNV-Kiem krijg je 12,5% korting op de originele cursusprijs.
Voor meer informatie: www.multimedialab.org of Walter Kort www.winnwinn.nl