Menu

Op twee weekenden in mei en juni organiseert MIETair (Bart Stok & Loek Hambeukers) in Beers een expositie onder de noemer: " ik gedenk anders".

Een thema expositie van beelden die een link hebben met gedenken. De organisatoren willen niet de gebruikelijke monumenten, urnen en kruisen laten zien maar wel de minder voor de hand liggende beelden die toch kunnen verwijzen naar gedenken.

De expositie vindt plaats op zaterdag 31 en zondag 1 mei en op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni (pinksterweekeinde) alle dagen van 11 tot 18 uur. De opening is op zaterdag 31 mei om 13.00 uur.

Als je wilt deelnemen aan deze expositie laat dit dan weten. 

 

Voorwaarden:

* Maximaal 25 kunstenaars

* Maximaal 2 beelden per kunstenaar

* Alleen 3 dimensionale werken in alle materialen (brons, staal, keramiek, glas, kunststof, hout, papier etc)

* Deelname is alleen mogelijk na acceptatie door MIETair. Hiervoor graag beeldmateriaal inleveren voor 15 maart as per mail aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Voor 31 maart ontvang je bericht of je kunt deelnemen aan de expositie.

 

 

Aanvullende informatie:

 

- Op het terrein van MIET artist in residence kunnen kunstenaars uit binnen- en buitenland verblijven die zich met name willen verdiepen in het ambacht en de kunst van het werken in brons. Ook beeldhouwers die met andere materialen werken kunnen bij MIETair tijdelijk wonen en werken (kijk op www.mietair.com). MIER air is een particulier initiatief, is in 2013 van start gegaan en streeft geen winst na.

- De expositie vindt plaats in het kasatelier (zie foto) en in de tuin van MIETair.

- Het werk (maximaal 2 stuks)  dat je wilt exposeren dient qua gewicht en afmeting zodanig te zijn dat het eenvoudig te (ver)plaatsen is.

- Werken kunnen worden uitgevoerd in alle materialen (brons, staal, keramiek, glas, kunststof, hout, papier etc). MIETair richt zich op 3 dimensionale kunst. 

- Indien er een werk tijdens de expositie wordt verkocht wordt een provisie van 30% gevraagd. MIET air draagt verder alle overige kosten van advertenties, publiciteit en catering.

- Deelnemers worden gevraagd minimaal op de opening op 31 mei aanwezig te zijn. Ook op andere dagen kun je altijd op het terrein aanwezig zijn. 

- De werken zijn niet verzekerd. Het terrein is voorzien van omheining en niet eenvoudig toegankelijk,. Het kasgebouw wordt gesloten en is voorzien van camerabewaking.

- Werken kunnen worden gebracht en geplaatst op 29 of 30 mei.