Menu

Uitnodiging evenement Sculpture Network en Museum Beelden aan Zee

Op donderdag 3 oktober is het internationale Sculpture Network te gast bij Museum Beelden aan Zee, in het kader van hun jaarlijkse Forum, dat dit jaar in Nederland wordt gehouden.  

Sculpture Network verbindt makers, galeriehouders, curatoren, critici, verzamelaars en liefhebbers van sculptuur in Europa. Ze organiseert evenementen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis kunnen vergroten.

U bent van harte uitgenodigd om dit evenement bij te wonen.


Museum Beelden aan Zee donderdag 3 oktober

17.30 – 19.30 uur
aanvang 18.00 uur

Programma:

Welkomstwoord door Ralf Kirberg, voorzitter Sculpture Network.


Directeur Museum Beelden aan Zee, Jan Teeuwisse geeft een toelichting op Russia XXI – hedendaagse beeldhouwkunst uit Rusland. Deze tentoonstelling  toont de ontwikkelingen van de Russische beeldhouwkunst van de stormachtige periode na 1989 tot heden.


Sculptuur expert José Boyens vertelt over het werk van Oscar Jespers, dat te zien is in de Kleine Zaal. Oscar Jespers (Borgerhout 1887- Brussel 1970) wordt beschouwd als een van de belangrijkste modernistische beeldhouwers in België.


Graag van te voren reserveren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o.v.v. bijeenkomst 3 oktober.

Entree : € 10,- (dit is een gevraagde bijdrage voor de hapjes en de drankjes)

Tijd: 17.30 – 19.30 uur

Adres: Harteveltstraat 1, 2586 EL Den Haag

Informatie: Wilma Zweers, 070-3585857


Wij hopen van harte u op 3 oktober te ontvangen in Museum Beelden aan Zee.

Met vriendelijke groet,

Museum Beelden aan Zee