Menu

Onze voorzitter ontving de volgende brief:

Beste mevrouw, meneer,

Graag wil ik u wat vragen. Ik ben schilderes, maar ook opgeleid als beeldhouwster aan ABK Minerva. De laatste tijd maak ik ook weer beelden, maar ik exposeer meestal met schilderijen.

Van 18 maart tot 5 April 2014 heb ik een expositie gepland bij Galerie La Capitale ( www.lacapitalegalerie.com). De vorige expositie aldaar heb ik samen met een beeldhouwer gedaan. Dat was erg leuk en vooral prachtig! Dat wil ik nu graag weer, maar de vorige medeexposante is momenteel niet meer zo actief om gezondheidsredenen van haar partner. Ik zoek nu een andere beeldhouwer voor deze duo-expositie.

Zou u een oproep kunnen plaatsen?

Voor info over mijn werk exposities, opeleiding, publiciteit etc. kunt u terecht op mijn website :

www.elisabethwalstra.nl

Momenteel werk ik aan een serie schilderijen; kleuren van het Zuiden, Colour du Midi, gbaseerd op mijn indrukken die ik opdeed in de Provence en vooral de laatste tijd in Portugal, waar ik vaak kom. De schilderijen hebben zeker landschappelijke elementen, maar hebben een geheel eigen karakter en stijl.

 

Tevens overweeg ik een verzoek tot u te richten om mij eventueel bij u aan te sluiten, maar dit kan later aan de orde komen

Heel hartelijk bedankt voor het lezen!

Met vriendelijke groet, 

Hannah Elisabeth Walstra