Menu
20151030IndenBeginne innerspaceRobbertvdHorstStichting In Den Beginne, nodigt voortdurend beeldhouwers uit om beelden te tonen langs de kustlijn van Hoorn. 

De route begint vanaf schouwburg Het Park aan de Westerdijk en speelt zich verder af tot aan de Vuurtoren op het Visserseiland.
In de afgelopen maanden zijn er zes beelden van kunstenaars toegevoegd aan de beeldenroute langs de kust van Hoorn. Het betreft beelden van kringleden Bastiaan de GrootLinda Verkaaik en Hans Blank en Leo de Fluiter. De beeldende kunstroute start bij de Parkschouwburg met het fraaie beeld in het water van de inmiddels overleden kunstenaar Rudi van de Wint en loopt via de Westerdijk en het Visserseiland door naar de vuurtoren op de landtong Visserseiland/de Haai. Vervolgens kan de route voortgezet worden via het Oostereiland, het Houten Hoofd naar de Schellinkhouterdijk.
 
Zaterdagmiddag 31 oktober om 17.00 uur zal de kunstenaar Robbert van der Horst een presentatie geven in het duurzame onderkomen van Volt (Schelphoek 5 1621 MK Hoorn). Daarbij zal hij vooral ingaan op de vele grote projecten die hij hier en daar in het openbare gebied heeft gerealiseerd en de tijdelijke bouwwerken die op diverse festivals hebben gestaan.

http://stichtingindenbeginne.nl