Menu

AFGELAST

Uitnodiging Seminar: Herplaatsen van kunstwerken in de openbare ruimte

Woensdag 28 januari 2015, 14.00 – 16.00 uur
Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, Amstelveen

Op deze dag zal ‘s middags het herstelde en herplaatste ‘stobben’-lichtkunstwerk van Adriaan Geuze worden onthuld. De verlichting vormt tevens een route naar het Openluchttheater van het Amsterdamse Bos. Dit kunstwerk was oorspronkelijk afkomstig van het plein bij NS station Sloterdijk.
Voorafgaand aan deze onthulling is een seminar over het onderwerp “herplaatsen van kunstwerken in de openbare ruimte” georganiseerd door de kunstadviescommissie van het Amsterdamse Bos.

Programma
14.00 uur          Jeroen Boomgaard (Lector van het Lectoraat Kunst en Publieke Ruimte van de Gerrit Rietveld Academie en Universiteit van Amsterdam)
14.30 uur          Gijs Stork (Curator beeldende kunst en vormgeving)
15.00 uur          Adriaan Geuze (Landschapsarchitect en partner/oprichter van West 8, Hoogleraar landschapsarchitectuur aan de Universiteit van Wageningen)
15.30 uur          Discussie
16.00 uur          ‘En toen was er licht’

Na de onthulling vindt de NieuwjaarsNetwerkbijeenkomst plaats van het Amsterdamse Bos waar u voor bent uitgenodigd. Kleedt u warm aan!

Graag horen we vóór 26 januari of u op het seminar aanwezig kunt zijn. U kunt een bevestiging sturen aan Roos Waterland, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Met vriendelijke groeten,

Namens de kunstadviescommissie van het Amsterdamse Bos
Reyn van der Lugt
Namens het Amsterdamse Bos
Jan Heeren