Menu
20141110dutchcultureSamen met waardevolle partners realiseert DutchCulture in de komende weken een aantal activiteiten die de kracht en positieve betekenis van internationale culturele samenwerking onderstrepen. Het meest in het oog springt de bijeenkomst rond Frie Leysen op zondag 9 november in het Compagnietheater in Amsterdam, waar makers uit de Verenigde Staten, Iran, Brazilië en Zuid-Korea met elkaar in gesprek gaan over de relatie tussen podiumkunsten en de samenleving.

Bevlogen sprekers zullen we ook horen op 11 december, tijdens een conferentie over cultuur en duurzaamheid. Wie wil weten hoe Zuid-Korea zich steeds meer manifesteert als een 'hub' voor Aziatische cultuur is van harte welkom bij de bijeenkomst op 11 november.

Informatiebijeenkomst Zuid-Korea
Dinsdag 11 november 2014, Tolhuistuin in Amsterdam

Azië speelt een steeds grotere rol binnen de internationale kunstwereld en ook in Zuid-Korea gebeurt veel. Laat u bijpraten over recente culturele ontwikkelingen in Zuid-Korea en ontdek welke kansen er liggen voor u of uw organisatie. In de bijeenkomst komen verschillende sectoren aan bod: beeldende kunst, muziek en de creatieve industrie.

lees meer op DutchCulture