Menu

Van 3 t/m 5 oktober a.s. vindt het symposium van Sculpture Network plaats: Sculptures lives on: from modernism  to globalization.

Op de excursiedag (5 oktober) zal Corrie van de Vendel namens de Kring een korte introductie geven over kunst in de openbare ruimte in Nederland. Hiervoor zoeken wij foto’s van kunstwerken uit heel Nederland.

Vanuit internationaal perspectief neemt Nederland een bijzondere plaats in met zijn grote diversiteit aan en vrijheid van uitingsvormen van beelden in de openbare ruimte. Voor het internationale gezelschap dat het symposium bezoekt (kunstminnaars, beeldenparkorganisatoren, kunstenaars en anderen) willen wij graag een zo breed mogelijk idee hiervan geven.

Wij hebben in het hele land kringleden die 'hun krachten' bundelen om op korte termijn een fotoverzameling samen te stellen van prikkelend, vooruitstrevend, betoverend beeldhouwwerk in het hele land.

Maar je hoeft geen lid te zijn van de NKvB om hieraan een bijdrage te leveren. Bij dezen doen wij een beroep op je.

 

Wil je één of twee beelden fotograferen (of misschien zijn er al foto’s in je bezit) die je spectaculair vindt?

Liefst éénmaal een overzicht en één tot drie details.

- minimale omvang van 1,2 Mb;

opsturen vóór 25 september (i.v.m. voorbereiding presentatie);

- vermeldt indien mogelijk: kunstenaar, titel en locatie.

S.v.p. de foto’s mailen naar Corrie van de Vendel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Informatie over het symposium: via de link op de NKvB-website (Nieuws): 

http://www.nkvb.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1977:vroegboekkorting-symposium-sculpture-network-2&catid=16:nieuws-van-de-nkvb&Itemid=86&lang=nl

 

Voor vragen over de presentatie: Corrie van de Vendel, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het Bestuur van de NKvB