Menu


Uitnodiging: Europadag 2013

 

dinsdag 17 december 2013, 14.30 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur, aansluitend netwerkgelegenheid) in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam. Deelname is gratis, inschrijven via de website

Aan de vooravond van de start van de nieuwe Europese programma's Creative Europe enEurope for Citizens bent u van harte welkom op de Europadag 2013.

De nieuwe programma's starten op 1 januari 2014, de meeste richtlijnen zijn half december 2013 bekend. De eerste deadlines zullen waarschijnlijk in maart 2014 zijn. Tijdens de Europadag op 17 december a.s. krijgt u tekst en uitleg over de criteria en de aanvraagprocedures van de nieuwe programma's en komen ook de wijzigingen ten opzichte van de huidige programma's aan bod.

Na een algemene introductie van de programma's en het Europateam heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen drie verschillende informatiesessies (voor Cultuur, MEDIA en Europe for Citizens). Deze informatiemiddag is relevant voor alle organisaties met Europese plannen in de totale breedte van de culturele, creatieve en audiovisuele sector en het maatschappelijk veld.

Vergroot de slagingskans van uw Europese project en laat u informeren en inspireren tijdens de Europadag 2013!

Hartelijke groet,
Het Europateam van DutchCulture, centre for international cooperation.

NB: Het Europateam was aanwezig op het European Culture Forum in Brussel (4-6 november), waarin drie belangrijke thema's voor de culturele sector werden besproken. Lees het verslag van dit Forum hier.