Menu

bkkc@ddw | materials XL: licht

werken met licht? 6 sprekers belichten de diversiteit ervan

bkkc organiseert, tijdens de Dutch Design Week, op woensdag 24 oktober een Materials XL in het teken van het materiaal licht. Dutch Design Week, Eindhoven, lichtstad. Het is niet geheel toevallig dat bkkc juist dit materiaal heeft gekozen voor deze aflevering. De dag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. Deze twee programmaonderdelen vormen een geheel, maar zijn ook los te bezoeken.

Bart Rutten, Daan Roosegaarde, Arpalight, Pronorm, Har Hollands (Glow), CityTec en Rogier van der Heide (Philips Light Community) belichten tijdens inspirerende presentaties verschillende aspecten van het werken met licht, elk op hun eigen manier. Na elke presentatie is er voldoende ruimte voor interactie. Tijdens Materials XL komt licht als marketinginstrument aan bod, wordt het gebruik van licht in de openbare ruimte besproken, maar ook innovatieve oplossingen en concepten passeren de revue.

Materials XL: licht vindt plaats tijdens de Dutch Design Week in de stand van het Dialogues House 040 van ABN AMRO in het Klokgebouw op Strijp.

 

Programma en meer informatie | www.bkkc.nl/ddw

 

over materials

 

Brabant kent een uitgebreide maakindustrie. Veel verschillende bedrijven bewerken veel verschillende grondstoffen tot halffabricaten en eindproducten voor de commerciële markt. Sinds vorig jaar organiseert bkkc brabants kenniscentrum kunst en cultuur de lezingenserie Materials waarin we aandacht besteden aan deze bedrijven en de materialen die in Brabant vervaardigd worden. Baksteen, keramiek, leder en metaal kwamen in deze reeks al aan bod.