Menu
20140517KamfraathMIETAIR31 mei - 9 juni 2014
Tijdens het laatste weekend van mei en het daaropvolgende Pinksterweekend wordt op het terrein van MIET AIR een tentoonstelling met herdenkingsmonumenten en gedenktekens ingericht. Met de titel van de tentoonstelling ‘Ik gedenk anders’ geven de organisatoren aan dat het hier gaat om tegendraadse beelden die afwijken van wat als gebruikelijk wordt beschouwd voor grafmonumenten. De inzendingen zijn afkomstig van leden van Sculpture Network en kunstenaars uit het eigen netwerk van MIET. Er zijn zo’n 30 deelnemers geselecteerd (waaronder 9 kringleden), van wie meerdere werken worden getoond.
 
Deelnemende kunstenaars:
Dorien Alink, Froukje van Baren, Imke Beek, Hanneke van den Bergh, Annemie Bogaerts, Wilma Bouman, Xandra Bremers, Cornelia Bruinewoud, Boudewijn Corstiaensen, Liesbeth Crooijmans, Femke van Dam, Babette Degraeve, Francel van Drunen,  Jose Fijnaut, Loek Hambeukers, Egbert Hermsen, Willem Janssen, Caroline Kampfraath, Els Kolkman, Bets Kusters, Riki Mijling, Gerard Nijenhuis, Rita Oostendorp, Marlieke Overmeer, Ans Peters, Annemarie Petri, Michiel van Pinxteren, Yke Prins, Tonnie Roefs, Antoinette le Roy, Adriaan Seelen, Trinette van Schijndel, Amy van Son, Bart Stok, Ans Verdijk, Wilma Vermeij, Jos Verschaeren, Lia Versteege, Gonda van der Zwaag
 

MIET AIR is een initiatief van Bart Stok en Loek Hambeukers. Zij richten zich met name op driedimensionaal werkende kunstenaars uit het buitenland die voor langere tijd bij MIET willen komen wonen en werken. In Nederland woonachtige kunstenaars zijn natuurlijk ook welkom. Daarnaast worden er in MIET diverse workshops en cursussen gegeven en activiteiten georganiseerd onder leiding van kunstenaar en bronsgieter Loek Hambeukers. 

Grensweg 6
5437 NH Beers
http://mietair.com/