Menu
De komende Paasdagen wordt voor de zestiende keer de Kunstroute Beemster georganiseerd. Naast de open ateliers van negen professionele Beemster kunstenaars zijn er twaalf interessante gastexposanten uitgenodigd die op verrassende locaties in de polder hun werk tentoonstellen. De route is deze keer compacter dan voorgaande jaren en omvat Middenbeemster, Noordbeemster en Westbeemster.
In de voormalige kloosterschool in Westbeemster exposeert kringlid Wil van Blokland keramiek die zij in de porseleinstad Jingdezhen in China vervaardigd heeft en Dennis A-Tjak ‘sfeerbeelden’fotografie, o.a. van stillevens. 
 
Meer informatie op de website www.kunstroutebeemster.nl waar u ook alle informatie vindt over de route en de deelnemende kunstenaars. De routebeschrijving is vanaf de website uit te printen of verkrijgbaar bij het Infocenter in Middenbeemster, Middenweg 185 en bij de VVV Purmerend, VVV De Rijp en bibliotheek De Rijp.
 
Deelnemende kunstenaars: Juul Bögeman, Jan de Haan, Rixt Mook, Rogier Oversteegen, Ruud Streefkerk, Yolanda Eveleens, Co Latumahina, Tabita Blok, Meindert Regoort, Coco van Gent, Marieke Greeve, Claudia Mulder, Annemarie van Meel, Robbert Weide, Wil van Blokland, Dennis A-Tjak, Caroline Doornenbal, Inge Bečka, Piep van Sante, Fiona Zondervan, Bella.