Menu

Vrijwilliger Linda Asseper is gestopt

Op vrijdag 12 november 2010 hadden voorzitter Corrie van de Vendel en secretaris Dick Simonis een eerste gesprek met Linda Asseper. Meteen wist ze van aanpakken en begon administratief werk te doen voor de vereniging als de verpersoonlijking van This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Nu na iets meer dan vier jaar, heeft Linda Asseper de NKvB verlaten. Dat stelt de vereniging voor grote problemen, want Linda had zich in die tijd ontwikkeld tot een secretariële duizendpoot en bijna ‘het geweten’ van onze vereniging. Alle administratieve klussen klaarde ze met veel routine en gemak, er was geen Kringbijeenkomst of Linda hielp met de praktische invulling en de logistiek, Linda kende het klappen van de zweep bij onze pr-uitingen en zag niets over het hoofd. Ook aan de menselijke kant behartigde ze onze belangen; zieken werden bezocht of ontvingen een kaartje en bij een sterfgeval verzorgde ze keurig een bos bloemen met lint namens de vereniging.

Nu heeft ze haar vleugels uitgeslagen. Ze was in die tijd ook al vrijwilliger geweest bij de viering van 50 jaar Nieuw-West (Amsterdam) en als vrijwilliger te vinden in het Stedelijk Museum, die beroemde plek waar de NKvB vanaf het allereerste begin regelmatig geëxposeerd heeft. Bestuur en leden van de NKvB danken haar voor al haar bijdragen en wensen Linda heel erg veel succes bij het SM Amsterdam.